3/12/07

Να αφήσουν τα λόγια και να προχωρήσουν σε πράξεις

Εθνική Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία σήμερα και για ακόμη μια φορά έρχονται στην επιφάνεια τα χρόνια, άλυτα, προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί μας με ειδικές ανάγκες.
Δυστυχώς, μαζί με τα προβλήματα των συνανθρώπων μας, έρχεται στην επιφάνεια και η υποκρισία των αρμοδίων του κράτους οι οποίοι αναλώνονται σε δηλώσεις και υποσχέσεις που δεν υλοποιούνται ποτέ.
Με εθιμοτυπικές επισκέψεις στους χώρους όπου ζουν και εργάζονται οι χιλιάδες συνάνθρωποί μας που αντιμετωπίζουν κινητικά ή άλλα προβλήματα υγείας - όπως αυτή του Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή σήμερα στα γραφεία του περιοδικού της μη κερδοσκοπικής υποστηρικτικής εταιρείας «Αναπηρία Τώρα - τα ζητήματα που τους απασχολούν δεν επιλύονται.
Μέσω της Βουλευτού του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Δήμητρας Αράπογλου, της μοναδικής εκπροσώπου των ΑΜΕΑ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο γεγονός που δείχνει την ευαισθησία του κόμματός μας για το συγκεκριμένο θέμα, έχουμε επισημάνει κατ’ επανάληψη τα ζητήματα που απασχολούν τα άτομα με ειδικές ανάγκες και ζητούμε από τους αρμοδίους να επιληφθούν ουσιαστικά και πρακτικά του θέματος προκειμένου να βελτιώσουμε τη ζωή των συνανθρώπων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: