26/3/08

ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, μετά τη δημοσιοποίηση της νέας Πρότασης Νίμιτς, παρατηρεί ότι πρόκειται για καθαρή πρόταση ΔΙΠΛΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ και ΣΥΝΘΕΤΗΣ Ραδιουργίας, με σκοπό να υφαρπαχθεί η συγκατάθεση του Ελληνισμού σε μια πράξη ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ, ανάλογη εκείνης που προέβλεπε για την Κύπρο το περιβόητο «Σχέδιο Αννάν»!
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ παρατηρεί κατά δεύτερο λόγο, ότι επί της ουσίας, η νέα ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΙΜΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, αφού εκείνη προέβλεπε ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, δηλαδή του ονόματος που ενοχλούσε την Ελλάδα και με το οποίο αυτοαποκαλούνταν τα Σκόπια, κάτι το οποίο δεν υιοθετείται, αφού ο Μεσολαβητής, προτείνει να παραμείνει ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑ, ΩΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»!!!
Η αποδοχή μιας τέτοιας θεμελιώδους παραβίασης της Ενδιαμέσου Συμφωνίας από την Αθήνα, θα οδηγήσει σε απρόβλεπτα καταστροφικό τελικό αποτέλεσμα, αφού, συν τοις άλλοις, η Πρόταση Νίμιτς, όπως διαβάζεται πίσω από τις γραμμές:
1ον. ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΜΑΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ» σκέτα!!! Έτσι μας απαγορεύουν τη χρήση του ονόματος «ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», «ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΣ ΛΙΜΕΝΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», «ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ», «ΥΠΕΡ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ», ακόμη και το «Θεσσαλονίκη, ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»!!! Μας απαγορεύουν ως φαίνεται και την Επίσημη Κρατική Εορτή του θρυλικού «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΟΣ»!!! ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ μέσα στην ίδια μας την πατρίδα!!! ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!!! (II, § 8 «Κανένα κράτος δεν θα έχει αποκλειστικά δικαιώματα, πολιτικά είτε εμπορικά, στα ονόματα «Μακεδονία» ή «Μακεδονικός» μόνο του»).
2ον. ΜΑΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΡΗΤΑ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ και άλλων, που έχουν γίνει μέχρι τώρα ή θα γίνουν στο μέλλον, ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!!! (II, § 2 «Αναγνωρίζεται ότι το συνταγματικό όνομα του Δευτέρου Μέρους είναι Δημοκρατία της Μακεδονίας και ότι το έδαφος του Δευτέρου Μέρους περιλαμβάνει μέρος της ιστορικής Μακεδονίας»)!
3ον. ΜΑΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ» ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΜΕ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!!! (II, § 9 «Τα ονόματα “Μακεδονία” και «”Μακεδονικός” μπορεί να χρησιμοποιούνται εμπορικά και από τα δύο Μέρη και από τους πολίτες και από οργανωμένες ομάδες νομικά αναγνωρισμένες εκάστου των δύο Μερών αλλά μόνο σύμφωνα και υποκείμενο στην υφισταμένη διεθνή νομοθεσία, σε συμβάσεις και πρακτικές οι οποίες αφορούν τη χρήση γεωγραφικών ονομάτων για εμπορικούς και παρόμοιους λόγους.
4ον. ΜΑΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!!! Σε αντίθεση με την πάγια Εθνική Θέση!!! (II, § 3-4-5-6) [Η Πρόταση παραθέτει 5 πιθανά και απαράδεκτα Σύνθετα Ονόματα–μοντέλα, τα οποία αποτελούν δόλωμα «χαμηλής ευφυΐας», παρασκευασμένο στα αμερικανικά εργαστήρια, ώστε να μπορέσουν να εμφανιστούν σαν άλλοθι, τραγικών εθνικών υποχωρήσεων]!!!
5ον. ΜΑΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ (ΝΑΤΟ – Ε.Ε.) ΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΝΟΜΑ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΠΡΟΤΑΘΕΝΤΑ ΣΥΝΘΕΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ-ΜΟΝΤΕΛΑ, με ρητή σημείωση ότι θα αναφέρονται και θα αναγράφονται και εν συντομία!!! Δηλαδή δεν θα γράφεται στις πινακίδες ή έγγραφα π.χ. “DEMOCRATIC REPUBLIC OF MACEDONIA” αλλά “D.R. MACEDONIA”!!! ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!!! Όπως γινόταν με το ανεπτυγμένο “The Former Yugoslavian Republic of Macedonia” που γινόταν “F.Y.R.O. MACEDONIA”!!! (II, § 6 «…Το Επίσημο Διεθνές Όνομα μπορεί επίσης να χρησιμοποιείται όπου κρίνεται σκόπιμο σε συντομευμένες μορφές σύμφωνα με την εφαρμοζόμενη πρακτική που ισχύει σε ανάλογους διεθνείς οργανισμούς και συνεπές με την αποδεκτή πρακτική η οποία εφαρμόζεται γενικώς από τα κράτη, εκτός από όσα αναφέρονται στην παρακάτω παράγραφο 7»)!
6ον. ΜΑΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ αμοιβαία, ΣΚΟΠΙΑΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ!!! ΕΝΑ «ΡΕΠΟΥΣΗ-2»!!! Την ώρα που το μάθημα Ιστορίας των Σκοπίων θα ονομάζεται με δική μας αναγνώριση «Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Δημοκρ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ», η «ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ Δημοκρ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» κοκ!!! Με αποτέλεσμα να αναπαράγεται ανεξέλεγκτα η σκοπιανική εσωτερική προπαγάνδα και να τροφοδοτείται η εσωτερική αλυτρωτική δίψα!!! (VI «Τα Μέρη θα εκφράσουν την πρόθεσή τους να αρχίσουν συνομιλίες με σκοπό τη δημιουργία μιας κοινής επιτροπής η οποία θα εξετάσει και θα κάνει υποδείξεις σχετικές με πολιτιστικά και εκπαιδευτικά θέματα όπως αυτά θα προτείνονται στην επιτροπή από τα Μέρη»)!
7ον. ΜΑΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΘΑΨΟΥΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ» που πλησιάζει τα 300.000 άτομα (ελληνόφωνους, σλαβόφωνους, βλαχόφωνους) και ζει σε καθεστώς καταπίεσης και τρόμου, χωρίς να έχει δικαίωμα σε γλώσσα, εθνότητα και ατομικό έστω αυτοπροσδιορισμό!!! (ΙV)
8ον. ΜΑΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!! (II, § 2,5).
9ον. Επίσης, δεν διευκρινίζεται:
Α. Εάν θα καταθέτουμε ΣΧΕΔΙΑ ΠΤΗΣΗΣ στο όνομα «Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ», όπως απαιτούν τελευταία τα Σκόπια, για υπερπτήση επάνω από τον εναέριο χώρο τους!
Β. Εάν θα χρησιμοποιείται σαν ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ τους το “ΜΚ”!
► ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΙΜΙΤΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!! ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ!!!
Απορρίπτουμε το περιεχόμενο του ως παντελώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!!!
Καλούμε την Κυβέρνηση να το ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΑΜΕΣΑ KAI ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ!!!
Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ!!!
Η «ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ» ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ, ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΣ ΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΔΑΦΟΥΣ!!!
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!
ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΩΡΟΣ!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ!!!
ΤΕΛΟΣ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες»!!!
√ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
3.500.000 ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

1 σχόλιο:

..(Λ).. είπε...

Δημιουργήθηκε νέο πατριωτικό blog! Επισκεφθείτε το, στηρίξτε το, διαφημίστε το, διαδώστε το! Είναι καλό για την Ελλάδα να δημιουργηθούν πολλά παρόμοια blogs. Στηρίξτε το με όλες σας τις δυνάμεις παιδιά!
www.ellinikiafipnisis.blogspot.com