3/9/07

Επίσκεψη του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ στον Ευαγγελισμό.

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Συναγερμού, κ. Γ. Καρατζαφέρης επισκέφθηκε σήμερα, 3 Σεπτεμβρίου, το Νοσοκομείο του Ευαγγελισμού συνοδευόμενος από τους υποψήφιους βουλευτές της Α’ Αθηνών, τον υπεύθυνο Υγείας του κόμματος, γιατρό κ. Ανδρέα Παπαμιχαήλ, τον γιατρό κ. Μάνο Αναστασόπουλο υποψήφιο Β’ Αθηνών και υποψήφιες στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, τις κυρίες Β. Τσαμπιέρη και Α. Τσικνιά. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης είχε μακράν συνομιλία με τη διοίκηση του Νοσοκομείου. Εξερχόμενος δε, έκανε την ακόλουθη δήλωση στους δημοσιογράφους:

«Είχα μια ενημέρωση από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου για θέματα που άπτονται της υγείας.
Είναι αλήθεια ότι ο Ευαγγελισμός είναι το «βαρύ πυροβολικό» τού Ε.Σ.Υ. Χρειάζονται όμως βελτιώσεις σε πάρα πολλά σημεία, βελτιώσεις που πιστεύουμε ότι με τη νέα εποχή που θα ξεκινήσει στις 17 Σεπτεμβρίου πρέπει να μπουν σε άμεση προτεραιότητα.
Προέχει και προτρέχει η υγεία του λαού, προτρέχει η γρήγορη και απόλυτος ίαση, όσο μπορούμε, και είμαι σίγουρος ότι με το δυναμικό το οποίο υπάρχει και το οποίο κατατάσσεται στα καλύτερα της Ευρώπης και με μια καλύτερη προσέγγιση του θέματος, θα μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε αυξημένη ποιότητα σ’ αυτό το καίριο κομμάτι της ζωής.
Χρειάζεται όμως πολλή δουλειά. Εμείς δεσμευόμαστε ότι έχουμε κέφι για τη δουλειά και θα προσφέρουμε ό,τι δυνατόν καλύτερο μπορούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: