13/9/07

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε το πατριωτικό drink !

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η φιλική πολιτική συνάντηση, που διοργάνωσε ο υποψήφιος Βουλευτής Β’ Πειραιώς του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκος Χουσέας, την Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου, στο καφέ «1930», στην κεντρική πλατεία του Δήμου Αγίου Ιωάννη Ρέντη, παρευρισκομένων 100 και πλέον ατόμων, παρά την ταυτόχρονη μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα Νορβηγίας - Ελλάδας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων οι δημοτικοί σύμβουλοι του Ρέντη, Γιώργος Μαρτίνος και Νικόλαος Μαυρουκλής. Επίσης, την έμπρακτη στήριξή τους στην υποψηφιότητα του αγωνιστή Δικηγόρου, Κυριάκου Χουσέα, παρείχαν σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο των τοπικών οργανώσεων ΛΑ.Ο.Σ. Νικαίας και Κορυδαλλού με επικεφαλείς τον Πρόεδρο της ΔΕ Κορυδαλλού και τον κ. Μπαρλούδη Φραγκούλη.
Άπαντες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον κ. Χουσέα αλλά και μεταξύ τους σε ένα ευχάριστο περιβάλλον τα προβλήματα πάσης φύσεως, που αντιμετωπίζει η Χώρα μας λίγες ημέρες πριν από τις κρίσιμες εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου. Όλοι τους συμφώνησαν ότι είναι επιτακτική εθνική ανάγκη αφενός η είσοδος στην Βουλή των Ελλήνων του ΛΑ.Ο.Σ. και αφετέρου συμπατριωτών τους πολιτευτών, όπως ο Κυριάκος Χουσέας, που έχουν αποδείξει και συνεχίζουν να αποδεικνύουν με τον καθημερινό τους αγώνα την αγωνία τους για την ολοένα και αυξανόμενη σήψη του ελληνικού κράτους.
Στην ομιλία του προς τους παρευρισκομένους ο υποψήφιος Βουλευτής, Κυριάκος Χουσέας, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην ευπαθή περιφέρεια της Β’ Πειραιώς, την οποία οι τελευταίες κυβερνήσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Ν.Δ. παραμέλησαν επιμελώς με συνέπεια τη δραματική υποβάθμιση της ποιότητας ζωής στους οικιστικούς ιστούς της.
Όντας γέννημα θρέμμα της Β’ Πειραιώς και έχοντας αναπτύξει την κοινωνική και πολιτική του δράση καθημερινά μέσω διαφόρων φορέων και οργανώσεων για περισσότερο από μια εικοσαετία, ο Κυριάκος Χουσέας ζήτησε την στήριξη των συμπολιτών του στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου ώστε να αποτελέσει ο ίδιος στο Κοινοβούλιο τη φωνή – διαμαρτυρία των χιλιάδων απογοητευμένων και αγανακτισμένων κατοίκων της περιφέρειας.
Εξάλλου, η μάχη για συγκεκριμένα προβλήματα των περιοχών της περιφέρειας, όπως: α) η ένταξη της περιοχής του Ελαιώνα στο σχέδιο με έμφαση στην εξασφάλιση χώρων προς όφελος των οικισμών, την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων στις ξεχασμένες γειτονιές και την περιβαλλοντική αναβάθμιση του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, β) η επίλυση του αποχετευτικού προβλήματος στα Αμπελάκια Σαλαμίνας, γ) η απομάκρυνση των καζανιών από το Πέραμα με την παράλληλη διασφάλιση των θέσεων εργασίας ύστερα από τοπικό δημοψήφισμα, δ) η αντιμετώπιση της ανεργίας, η καταπολέμηση της φτώχιας και η ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Νίκαιας και πολλά άλλα, αποτελούν δέσμευση του Κυριάκου Χουσέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: