7/9/07

Οι Έλληνες χαρακτηρίζονται «εγκληματοφοβικοί» !

Οι Έλληνες πολίτες «φαντάζονται» την εγκληματικότητα που τους πνίγει και είναι απλώς …«εγκληματοφοβικοί»!

- Ερώτηση Καρατζαφέρη στην ΚΟΜΙΣΙΟΝ μετά την απίστευτη δήλωση τού εκπροσώπου της Αστυνομίας.

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. και Αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκής Πολιτικής Ομάδας «ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ/ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» Γ. Καρατζαφέρης κατέθεσε την εξής ερώτηση προς την ΚΟΜΙΣΙΟΝ:

Ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Στάθης στις 27.5.2007 επικαλέστηκε έρευνα του EUROSTAT από την οποία είπε ότι τεκμαίρεται ότι οι Έλληνες είναι « εγκληματοφοβικοί» (sic!). Ο κ. Στάθης προσπάθησε να υπεραμυνθεί των έντονων και συνεχών παραπόνων από πολίτες που κατοικούν κυρίως σε λαϊκές περιοχές της Αττικής (π.χ. Κερατσίνι, Κορυδαλλός, Πέραμα κλπ) καθώς και στην ελληνική περιφέρεια οι οποίοι αναφέρουν ότι αστυνομικούς βλέπουν πλέον μόνο σε …κινηματογραφικές ταινίες και σε φωτογραφίες σε εφημερίδες (!) ενώ η εγκληματικότητα στις περιοχές τους τούς αναγκάζει να μένουν κλειδωμένοι στα σπίτια τους αφού οι κακοποιοί δρουν ανενόχλητοι, όπως ακριβώς γινόταν και επί των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ όπου η έννοια της «ασφάλειας των πολιτών» είχε μάλλον …χιουμοριστικό χαρακτήρα.

Υπάρχει έρευνα της ΕΕ η οποία να αποδεικνύει ότι η εγκληματικότητα στην Ελλάδα είναι πλάσμα της «φαντασίας» των πολιτών και οι Έλληνες να χαρακτηρίζονται «εγκληματοφοβικοί»;

Δεν υπάρχουν σχόλια: