4/9/07

Επιστολή Προέδρου ΛΑ.Ο.Σ. προς κ. Αλαβάνο Πρόεδρο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Κύριε Πρόεδρε,

Άκουσα με προσοχή τις δηλώσεις με τις οποίες αποκρούετε την δυνατότητα πεντακομματικής Βουλής και τις αιχμές κατά του κόμματός μας.
Το πρώτο σκέλος είναι εξόχως πολιτικό και καταδεικνύει την απόφασή σας να δώσετε το φιλί της ζωής στον «θνήσκοντα» δικομματισμό. Η ευχή σας για την κατεστημένη σύνθεση των τεσσάρων κομμάτων σημαίνει αυτοδυναμία του πρώτου κόμματος που προφανώς θα είναι, από τα μέχρι σήμερα ευρήματα, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Το ερώτημα είναι άμεσο και αμείλικτο: Θέλει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που ηγείσθε, η ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ όπως εσείς περιγράψατε εντός και εκτός Κοινοβουλίου την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, να έχει μία ισχυρή πλειοψηφία για την επόμενη τετραετία;
Σκέφτεστε τις συνέπειες αν το εκλογικό σώμα πάρει στα σοβαρά την προτροπή σας;
Όσον αφορά τις «κακίες» που επαναλαμβάνετε για τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό σας παραπέμπω στο Άρθρο 4 της Διακήρυξης των Αρχών του κόμματός μας που δεσμεύει όλα τα στελέχη μας, υποψηφίους και μη. Σας το παραθέτω γιατί προφανώς δεν το γνωρίζετε και είμαι σίγουρος κύριε Πρόεδρε, ότι δεν θα διολισθήσετε σε παρόμοιους χαρακτηρισμούς, γιατί θα κινδυνεύσετε να παρεξηγηθείτε. Η ακριβής διατύπωση έχει ως εξής:

Αντιτιθέμεθα σε κάθε είδος κοινωνικής περιθωριοποίησης, σε κάθε φαινόμενο ρατσισμού, μισαλλοδοξίας και αντισημιτισμού και σεβόμαστε απόλυτα όλα τα έθνη και τις θρησκείες.

Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, κύριε Αλαβάνε ότι εμείς αποκρούουμε κάθε μορφής ρατσισμό, όπως και εσείς αν έχουμε καταλάβει καλά, αποκρούετε τη σύνδεση που γίνεται μεταξύ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και των κουκουλοφόρων εμπρηστών.

Με ειλικρινή αισθήματα

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
Πρόεδρος ΛΑ.Ο.Σ.

Η παρούσα επιστολή είναι δημοσιεύσιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: