24/9/07

Δήλωση Μάκη Βορίδη για το εκλογικό αποτέλεσμα


Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός σημείωσε μία σημαντική νίκη στην πορεία του επιτυγχάνοντας ένα μεγάλο τακτικό του στόχο: την κοινοβουλευτική εκπροσώπησή του στο Εθνικό Κοινοβούλιο από μία κοινοβουλευτική ομάδα που απαρτίζεται από 10 βουλευτές. Η Περιφέρεια Αττικής συνέβαλε τα μέγιστα στην νίκη αυτή, αφού έδωσε στον ΛΑ.Ο.Σ. 19248 ψήφους και ποσοστό 5,82%, το οποίο είναι το δεύτερο μεγαλύτερο σε ολόκληρη την Ελλάδα.


Πέρα από αυτό οι συμπολίτισσες και οι συμπολίτες της Περιφέρειας Αττικής μου έκαναν την τιμή να με εκλέξουν βουλευτή Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να τους αντιπροσωπεύσω στο Κοινοβούλιο. Πέρα από την αυτονόητη προσωπική χαρά και ικανοποίηση για την τιμή αυτή, είναι σαφές από την μέχρι τώρα πορεία μου ότι και μέσα στο Κοινοβούλιο θα συνεχίσω να αγωνίζομαι υπερασπιζόμενος την εθνική κυριαρχία, την εθνική κοινωνία, αλλά ταυτόχρονα και τα μεγάλα ζητήματα της περιοχής μας: την αποτροπή κατασκευής ΧΥΤΑ, την δημιουργία πολεοδομικού σχεδιασμού και την κατασκευή αποχετεύσεως, την παύση της παράνομης λειτουργίας λατομείων, την αντιμετώπιση της μόλυνσης του υδροφόρου ορίζοντα, την κατασκευή επαρκών αντιπλημμυρικών έργων, την κατασκευή νοσοκομείου στην Ανατολική Αττική.


Μαζί με τις πιο θερμές ευχαριστίες μου σε όλες τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες που με τίμησαν με την επιλογή τους, ενώνω και την δέσμευσή μου να συνεχίσω πιο μαχητικά τον αγώνα για την υπεράσπιση των εθνικών ιδανικών και των συμφερόντων της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: