26/9/07

ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ ΑΠΟΥΣΑ Η ΝΤΟΡΑ

Θα έλεγε κανείς, ότι όπως και στο διαβόητο πλέον ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με το οποίο οι ευρωβουλευτές της Ν.Δ. συνέπραξαν, ώστε να μη θεωρείται πλέον η κλοπή του ονόματος της Μακεδονίας εμπόδιο στην ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε., έτσι και στην χθεσινή πρωτοφανή επέλαση της σκοπιανής προπαγάνδας η ελληνική διπλωματία συνέδραμε, εκ παραλείψεως, αρκούντως ικανοποιητικά.

Πρώτον διότι η εκλογή Κερίμ, ως προέδρου της Γεν. Συνέλευσης έγινε υπό την διακριτική απουσία της ελληνικής διπλωματίας και δεύτερον ενώ η κ. Μπακογιάννη γνώριζε τις προθέσεις του, άφησε να εκδηλωθεί η ιταμή πρόκληση Τσερβενκόφσκι στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών.

Στην κρίσιμη ώρα της σκοπιανής πρόκλησης η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, αντί να είναι παρούσα και να δώσει την επιβαλλόμενη για τα εθνικά συμφέροντα μάχη… επέλεξε να είναι καθ’ οδόν προς το αεροδρόμιο JFK για την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Και σ’ αυτή τη πρόκληση ο ΛΑ.Ο.Σ θα είναι παρών. Στο θέμα των Σκοπίων θα δώσουμε την ίδια αποτελεσματική μάχη με το βιβλίο της Ιστορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: