14/9/07

Ηχηρό μήνυμα για Ρήξη και Ανατροπή από τη Νίκαια


Ψήφος στον ΛΑ.Ο.Σ. και στον Μιχάλη Χάνδακα, ήταν το σύνθημα που κυριάρχησε στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του υποψήφιου βουλευτή στη Β΄ Πειραιά την Πέμπτη 13/9 στη Νίκαια. Εκατοντάδες φίλοι του Μιχάλη Χάνδακα, εκδότες του πειραϊκού Τύπου και μέλη του κόμματος κατέκλυσαν τις οδούς Εφέσου και Π. Τσαλδάρη στέλνοντας το ηχηρό μήνυμα της ανατροπής του πολιτικού σκηνικού με την είσοδο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στη Βουλή την επομένη των εκλογών της 16ης Σεπτεμβρίου.
Ηταν μια συγκέντρωση χωρίς ομιλίες, φανφάρες και τυμπανοκρουσίες λόγω του πένθους που έχει κηρύξει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο κ. Χάνδακας συνομίλησε με όλους όσοι παρευρέθηκαν για να εκφράσουν τη στήριξή τους στην υποψηφιότητά του, αναλαμβάνοντας τη δέσμευση ότι εφόσον ο λαός της Β΄ Πειραιά τον εμπιστευτεί με την ψήφο του, θα παλέψει για την επίλυση των προβλημάτων της περιφέρειας, όπως πάλευε και με την ιδιότητά του όλα αυτά τα χρόνια ως δημοσιογράφου.
Ωστόσο στα πηγαδάκια που στήθηκαν επικράτησε η άποψη ότι σε αυτές τις εκλογές ο ελληνικός λαός θα αποδυναμώσει τον δικομματισμό και δεν θα υποκύψει στα εκβιαστικά διλήμματα που θέτουν οι πολιτικοί αρχηγοί της οικογενειοκρατίας που εναλλάσσονται στην εξουσία εδώ και 33 χρόνια, για να κρατούν σε ομηρία τους πολίτες.
Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου απέδειξε ότι η ανατροπή του σάπιου κατεστημένου έχει δρομολογηθεί από τις φτωχογειτονιές της Β΄ Πειραιά που με την ετυμηγορία της θα στείλει ενισχυμένο τον ΛΑ.Ο.Σ. στο Κοινοβούλιο με μια ισχυρή κοινοβουλευτική ομάδα που θα έχει ελεγκτικό ρόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: