13/9/07

H ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ


Τώρα μπορούμε να κατανοήσουμε τον νεολογισμό του Κώστα Καραμανλή «νέος πατριωτισμός». Είναι προφανώς ένας πατριωτισμός που εκδηλώνεται για μια Ελλάδα που τα σύνορά της φτάνουν μέχρι την Καβάλα, έτσι ακριβώς όπως απεικονίζεται στο νέο βιβλίο Ιστορίας της Γ’ Λυκείου.
Για Μακεδονία δεν υπάρχει λόγος.
Είναι εκτός ελληνικών συνόρων, ενσωματωμένη στην Βουλγαρία, στην οποία αποδίδεται και η Δυτική Θράκη. Ως προς τους Μακεδόνες δεν ήταν παρά «γηγενείς» που υποχρεώθηκαν να δηλώσουν Έλληνες ή Βούλγαροι!
Για το νέο ανοσιούργημα, απείρως χειρότερο από το βιβλίο της ΣΤ’ Δημοτικού, η «Νέα Διακυβέρνηση» δεν έχει κανένα άλλοθι. Διότι ανατέθηκε στη συγγραφική του ομάδα απ’ ευθείας από την Υπουργό Παιδείας κ. Μαριέττα Γιαννάκου. Αξιολογητής του βιβλίου είναι ο στενός συνεργάτης της και πρόεδρος του Ε.Σ.Υ.Π Αθανάσιος Βερέμης. Επικεφαλής της συγγραφικής ομάδας είναι ο κ. Σβολόπουλος, πρόεδρος του Ινστιτούτου της ΝΔ «Κωνσταντίνος Καραμανλής» και επίσημος βιογράφος του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Ο ΛΑΟΣ υποψιάζεται ότι παίρνει σάρκα και οστά η αναγγελία -προειδοποίηση της Προέδρου της Βουλής κ. Μπενάκη, για περιορισμό των συνόρων και της εθνικής μας κυριαρχίας. Ίσως δε οι εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου να είναι για όλους εμάς η τελευταία ευκαιρία ν’ αναχαιτίσουμε αυτό τον κατήφορο.

1 σχόλιο:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Οι μελλοθανατοι ψηφιζουν...ΛΑΟΣ!!!!