8/9/07

O Αντιπρόεδρος της ΚΟΜΙΣΙΟΝ σταματά την κατασυκοφάντηση της Ελλάδας, δεχόμενος τα επιχειρήματα του Γ. Καρατζαφέρη


Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Καρατζαφέρης είχε καταθέσει προ μηνός την εξής κοινοβουλευτική ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή:

"Το φόρουμ της Επιτροπής με τίτλο "Your letters" έχει μετατραπεί σε χώρο όπου κατασυκοφαντείται η Ελλάδα, η οποία παρουσιάζεται ως "θεοκρατία" τύπου "Ταλιμπάν", ως μια χώρα όπου δήθεν υπάρχει "μακεδονική" μειονότητα που "καταπιέζεται" κοκ.

Ο συγκεκριμένος αυτός χώρος έχει δημιουργηθεί από την Επιτροπή για ανταλλαγή απόψεων μεταξύ υπαλλήλων της Επιτροπής για θέματα που άπτονται της καθημερινότητας τους και για ζητήματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος όπως η προστασία του περιβάλλοντος, η διεύρυνση, το Ευρωσύνταγμα κλπ και όχι, φυσικά, για να γίνεται ανθελληνική προπαγάνδα ούτε για να υποδαυλίζεται το φυλετικό μίσος, όπως γίνεται με τις αναφορές σε δήθεν "μίσος" των Ελλήνων κατά των Εβραίων. Παρεμπιπτόντως, η Ελλαδική Ορθόδοξη Εκκλησία έσωσε χιλιάδες Έλληνες Εβραίους από τους ναζιστές επί κατοχής βεβαιώνοντας ότι είναι "χριστιανοί ορθόδοξοι" ώστε να γλιτώσουν από τα κολαστήρια του Νταχάου, του Άουσβιτς κλπ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες υπαλλήλων της Επιτροπής στον κ. Denis McGowan (που είναι moderator τού forum και αρχισυντάκτης της εφημερίδας "Commission en Direct") καθώς και στον προϊστάμενό του κ. Alain Scriban σχετικά με την ψευδή και συκοφαντική εικόνα που δίνεται για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό με τις γνωστές δημοκρατικές παραδόσεις και την προσήλωσή του στις ανθρώπινες αξίες.

Για ποιό λόγο κατασυκοφαντείται η Ελλάδα από επίσημο φόρουμ της Επιτροπής; Ελήφθησαν μέτρα και ποιά - μετά τις παραπάνω διαμαρτυρίες υπαλλήλων της Επιτροπής - για να σταματήσει η πρωτοφανής αυτή ανθελληνική προπαγάνδα;"


Ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΜΙΣΙΟΝ κ. Κάλλας επιβεβαιώνει πλήρως τον Γ. Καρατζαφέρη και τού απαντά γραπτώς ενημερώνοντάς τον ότι έλαβε το (μάλλον δραστικό) μέτρο της κατάργησης τού συγκεκριμένου "φόρουμ" της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και έτσι η συκοφάντηση της Ελλάδας πήρε τέλος:

"Αποφασίστηκε να διακοπεί η συγκεκριμένη ανταλλαγή επιστολών. Το φόρουμ, οπωσδήποτε, δεν έχει πρόθεση, να καταστεί πλατφόρμα προπαγάνδας, ούτε θα ήταν δυνατό να γίνει ανεκτό κάτι τέτοιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: