10/10/07

5η ετήσια ανοικτή εκδήλωση μνήμης στην Αθήνα για τον Παύλο Μελά

Σαν ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη του μεγάλου μακεδονομάχου Παύλου Μελά, η «Επιτροπή Μνήμης και Τιμής Παύλου Μελά», σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου στις 7.00 μ.μ. στο Μνημείο του Ήρωα (πλατεία Παύλου Μελά, Ρηγίλλης και Βασ.Σοφίας) έξω από την Λέσχη Αξιωματικών.

Σήμερα που τα διεθνή πολιτικά λόμπυ, συντονισμένα απαξιώνουν τις ελληνικές θέσεις για την Μακεδονία και η κυβέρνηση του Κ.Καραμανλή, αποδεδειγμένα έχει αποτύχει να υπερασπιστεί τα εθνικά μας δίκαια, ακροβατώντας μεταξύ των σλόγκαν για εσωτερική κατανάλωση και της υποχωρητικότητας σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς, είναι ανάγκη ο ελληνικός λαός να κατανοήσει ότι μόνος του πρέπει να υπερασπιστεί την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Σε αυτή την κατεύθυνση, γίνεται για 5η συνεχόμενη χρονιά και η ετήσια ανοικτή εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Παύλο Μελά.


Κεντρικός ομιλητής: Θάνος Πλεύρης, βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Ηλίας Πολλατίδης, βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ.


Στην εκδήλωση συμμετέχουν: Επιστημονικός Σύλλογος Νέων των Αθηνών (ΕΣΝΑ), Πατριωτικός Σύνδεσμος «Θερμοπύλες», Σύνδεσμος Αλέξανδρος Φιλίππου Έλλην Μακεδών, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγωνιστών Κύπρου 1974 ΕΛΔΥΚ, Δημοτική Πρωτοβουλία «Αθήνα Πόλις Ελληνική», Νεολαία Αλύκου Βορείου Ηπείρου, Πολιτιστικός Σύλλογος «Αθηνά», εφημερίδα Ελεύθερος Κόσμος, εφημερίδα Στόχος, περιοδικό «Patria», περιοδικό «Ενδοχώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: