17/10/07

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Συνάντηση με τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη πραγματοποίησε, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης στα γραφεία της Νομαρχίας. Εξερχόμενος ο κ. Γ. Καρατζαφέρης σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μεταξύ άλλων δήλωσε:

Για το Σκοπιανό: Επανέλαβε ότι πρέπει να γίνει συνάντηση των αρχηγών των κομμάτων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πρέπει όλοι οι πολιτικοί να βρούμε ένα κώδικα επικοινωνίας, να αναπτυχθεί ο διάλογος και η συλλογιστική, να καταλήξουμε στο τι θέλουμε ως πολιτικός κόσμος και εν συνεχεία να προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε αυτή τη θέση. Πάμε σε ένα μείζον θέμα χωρίς να έχουμε ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλουμε. Οι όποιες δηλώσεις του κ. Σολάνα για το Σκοπιανό δεν απηχούν τις επίσημες θέσεις της Ελλάδας.

Για την ενδεχόμενη πρόθεση του Νομάρχη Θεσσαλονίκης να υποβάλλει υποψηφιότητα ως Δήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε χαρακτηριστικά: «Φίλος ο κ. Παπαγεωργόπουλος πλην φίλτατος ο κ. Ψωμιάδης».

Για τα σενάρια διαδοχής του Αρχιεπίσκοπου μεταξύ άλλων είπε: «Όλα θα ξεκαθαρίσουν με την επιστροφή του στην Ελλάδα όπου θα ξετυλιχθεί το μεγαλείο της ψυχής του. Έχει όλες τις δυνατότητες σε μέγιστο βαθμό να ρυθμίσει κάθε θέμα, έτσι όπως πρέπει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: