18/10/07

Πατριωτικό και φιλολαϊκός κοινωνικός χαρακτήρας του ΛΑ.Ο.Σ

Οι επερωτήσεις ή/και επίκαιρες ερωτήσεις των Βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. στη Βουλή αναδεικνύουν, ήδη από τον πρώτο μήνα λειτουργίας της, τον συνδυασμένο πατριωτικό αλλά και φιλολαϊκό κοινωνικό χαρακτήρα της δράσης και του χαρακτήρα του Κόμματός μας, καθώς και την ισορροπημένη μεταξύ των δυο αυτών παραμέτρων στάση και παρεμβάσεις του στη Βουλή.

Ερωτήσεις για τους μισθούς των αξιωματικών, που δεν έλαβαν ποτέ αυτά που υπεσχέθη η ΝΔ, για τη μόλυνση του ποταμού Ασωπού και του υδροφόρου ορίζοντα της ευρύτερης περιοχής, για τα αίτια της ακύρωσης της άσκησης "Παρμενίων" λόγω …καιρού(!), για τη χρήση των αρχικών «ΜΚ» σαν διεθνές σήμα κυκλοφορίας από τα Σκόπια, ενώ είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για το «όνομα», καθώς και οι θέσεις του Γ. Καρατζαφέρη για την «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ» μετά από συνάντηση με το σωματείο χειριστών, αναδεικνύουν το πως βλέπει ο ΛΑ.Ο.Σ. τον σύνθετο αυτό ρόλο και παρέμβαση στη Βουλή και την Κοινωνία, και δίνουν οριστικά τέλος σε συκοφαντίες περί «μονομέρειας», "ακροδεξιών" κλπ.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. θα συμπεριφέρεται και θα κερδίζει την αποδοχή και την ευνοϊκή στάση όλο και περισσότερων Ελλήνων πολιτών με τη σοβαρότητα, το κοινοβουλευτικό του ήθος, την σκληρή δουλειά, την παρουσία και ισόρροπη εκτεταμένη παρέμβαση σε όλα τα θέματα - εθνικά και κοινωνικά - που απασχολούν το λαό μας, συμπεριφερόμενος προς όσους τον κατηγορούν άδικα και τον συκοφαντούν με βάση το Αρχαιοελληνικό «πάταξον μεν, άκουσον δε» αλλά και το Χριστιανικό «άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσιν...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: