12/10/07

O ΛΑ.Ο.Σ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ


Κλιμάκιο του τμήματος αλληλεγγύης του ΛΑ.Ο.Σ, αποτελούμενο από τους κυρίους Θεόδωρο Γεωργίου και Φωτιάδη Γεώργιο και τις κυρίες Δραγώνα Καλλιόπη και Αργυροπούλου Κορίνα, επισκέφτηκε την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου τα χωριά της ορεινής Ηλείας, Αγία Άννα, Πεύκη, Πέρσαινα και Γούμερο του δήμου Ωλένης.
Το κλιμάκιο του ΛΑ.Ο.Σ συνοδευόμενο και από τον πρόεδρο της Δ.Ε του κόμματος του Νομού Ηλείας κ. Δημόπουλο Γεώργιο, συζήτησαν με τους τοπικούς φορείς και τους κατοίκους, τα προβλήματα της περιοχής μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές και προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης, νερό, γάλα αλλά και είδη ρουχισμού. Τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι είναι η μόλυνση του πόσιμου νερού και η άμεση ανάγκη αντιπλημμυρικών και αντιδιαβρωτικών έργων.
Ένα επίσης μεγάλο πρόβλημα είναι η υπολειτουργία των σχολείων που δεν είναι επακόλουθο των πυρκαγιών αλλά δυστυχώς η έλλειψη διδακτικού προσωπικού.
Όλοι οι κάτοικοι των πυρόπληκτων περιοχών ευχαρίστησαν τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γεώργιο Καρατζαφέρη και την επιτροπή αλληλεγγύης του κόμματος για το ενδιαφέρον τους που το δείχνουν και τώρα που τα προβλήματα ζητούν λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: