15/11/07

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ-ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΟΔΟΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ!

Το απαράδεκτο θέαμα και η ύπαρξη των «οδοφραγμάτων» και άλλων πολεμικών οχυρώσεων που εξακολουθούν να αποκλείουν από τους Έλληνες πολίτες την οδό Πλουτάρχου στο Κολωνάκι, με πρόσχημα την προστασία της Αγγλικής Πρεσβείας στην Αθήνα, πρέπει να λήξει αμέσως.

Πεντακόσια μέτρα από τη Βουλή των Ελλήνων, στο κέντρο της πλέον φυλασσόμενης περιοχής της Αθήνας, η ακατανόητη αυτή απαίτηση των (όχι και τόσο, όπως δείχνουν συνεχώς οι ενέργειες τους , σχετικά και με Κύπρο κλπ) «φίλων» Βρετανών ,κατ’ εξαίρεση από όλες τις άλλες Πρεσβείες της περιοχής , δημιουργεί ατμόσφαιρα «Δεκεμβριανών», Μπέλφαστ η χώρας Τρίτου Κόσμου εκτεθειμένης σε βίαιες η τρομοκρατικές ενέργειες.

Η Ελλάδα δεν είναι προτεκτοράτο ούτε κανενός «κανίς».Είναι κυρίαρχη χώρα, και από τις πιο ασφαλείς της ΕΕ.(σε αντίθεση με την ίδια την Αγγλία στο έδαφος της ..) . Ακόμη και στην Πρεσβεία των ΗΠΑ, η την Ισραηλινή Πρεσβεία, η την Τουρκική Πρεσβεία, ο Έλληνας πολίτης μπορεί και κυκλοφορεί ελεύθερα στο πεζοδρόμιο μπροστά τους .

Ουδείς απειλεί τους « υπερευαίσθητους» Εγγλέζους, την τέως υπερδύναμη. Η Αγγλική Φρουρά που δικαιούνται και ένας –δυο Έλληνες αστυνομικοί (άντε και καμιά «ζαρντινιέρα» -φράγμα-είναι υπεραρκετά
Η οδός Πλουτάρχου πρέπει να ανοίξει αμέσως για τους πολίτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: