8/11/07

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελο Μεϊμεράκη με τον οποίον είχε 45λεπτη συζήτηση.
Μετά την συνάντηση ο Γ. Καρατζαφέρης προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις :

« Είχα μία πληρέστατη ενημέρωση από τον Υπουργό και τους επιτελείς του . Πράγματι η διαπίστωση είναι ότι η αποτρεπτική δύναμη των ενόπλων δυνάμεων είναι ιδιαίτερα σοβαρή και έχω την αίσθηση ότι ο Ελληνικός λαός μπορεί να αισθάνεται καλά» .

Σε ερωτήσεις Δημοσιογράφων ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ απάντησε :


Ερώτηση Δημοσιογράφου : Το κόμμα σας με επικείμενη ανακοίνωση επικρίνει τον κ. Αλαβάνο που πηγαίνει στα Σκόπια . Θα θέλατε να κάνετε ένα σχόλιο και για τη γενικότερη στάση του Συνασπισμού στα Σκόπια .
Απάντηση {Προέδρου ΛΑ.Ο.Σ ): Σε δύσκολες καμπές , κομβικές καμπές καλό θα ήταν να υπάρχει μια ενιαία φωνή προς τα έξω . Εγώ δεν έχω δει κανέναν αρχηγό πολιτικού κόμματος των Σκοπίων να έρχεται εδώ μεμονωμένα και να εκφράζει μία πολιτική και αυτό το οποίο ζητάω με πολλή καλή διάθεση , από τον κύριο Αλαβάνο , είναι να το σκεφτεί γιατί δεν ξέρω πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί .
Ερώτηση Δημοσιογράφου : Κύριε πρόεδρε τα ψιλά πόδια που μπορεί να ρίξουν τον κ. Καραμανλή ποιος είναι , είναι η Κα Μπακογιάννη ;
Απάντηση Προέδρου ΛΑ.Ο.Σ : Έχει Φασούλα η Νέα Δημοκρατία ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: