9/11/07

ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ. Ο Κ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ….

Ο κ. Λαφαζάνης , έκπληκτος και αυτός, όπως και άλλοι, για τη συγκροτημένη, σοβαρή, εθνικά υπεύθυνη αλλά και φιλολαϊκή παρουσία του ΛΑ.Ο.Σ, στη Βουλή, κάνει ότι δεν καταλαβαίνει τι είναι και πως φέρεται ο ΛΑ.Ο.Σ.:
· Την σύνθετη και συνθετική στάση την ονομάζει-μαρξιστής, υποτιθεται, αυτός …- «ετερόκλιτη»
· ( θεωρώντας προφανώς το ΣΥΡΙΖΑ των... εκατό συνιστωσών «ομοιογενές»…)
· τη σαφή αντίθεση στην παγκοσμιοποίηση και την αμερικανοκρατία τα ονομάζει «ρηχά» (λες και έχουν την αποκλειστικότητα του «βαθιού» αντιαμερικανισμού, που δεν τον πολυβλέπουμε , αλήθεια τελευταία εκεί…)
· ανακαλύπτει συμπληρωματικότητα με τη ΝΔ εκεί που ο ΛΑ.Ο.Σ αποτελεί σήμερα τη μόνη συστηματική Αντιπολίτευση στη Βουλή…
· κάνει ότι ξεχνάει τη σαφή θέση μας εναντίον των υπερκερδών Κεφαλαίου και Τραπεζών και υπέρ μιας υγιούς και κοινωνικά και εθνικά ελεγχόμενης επιχειρηματικότητας, όπως έδειξαν και οι θέσεις του Γ. Καρατζαφέρη για το Περιβάλλον στη σχετική συζήτηση στη Βουλή..

Καταλαβαίνουμε την αμηχανία του κ. Λαφαζάνη, αν και θεωρούμε θετικό ότι τουλάχιστον απέφυγε την παγίδα παλαιότερων ανόητων ακραίων χαρακτηρισμών…Και οι μοναχοί βάφτιζαν το κρέας ψάρι για να το φάνε την Παρασκευή…Ελπίζουμε πάντως, ότι, αυτός και το Κόμμα του, έστω «στράτα-Στρατούλη», θα καταλάβουν σύντομα το θετικό ρόλο του ΛΑ.Ο.Σ. στη Βουλή και στο λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: