8/11/07

ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Ο Κ. ΑΛΑΒΑΝΟΣ....

Ο Αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλαβάνος αποφάσισε, χωρίς συντονισμό και συνεννόηση με κανένα, να ξεκινήσει περιοδεία στις Βαλκανικές πρωτεύουσες, με πρώτο σταθμό τα Σκόπια.

Σε μια περίοδο που ακόμα γίνεται προσπάθεια να συνεννοηθούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας για μια κατ' ελάχιστον ενιαία στάση στο θέμα των Σκοπίων, ο κ. Αλαβάνος, που και παλιά ως μέλος του ΚΚΕ δεν σεβάστηκε τις αρχές του "δημοκρατικού συγκεντρωτισμού" και πρωτοστάτησε στη διάσπασή του, έτσι και πάλι διασπά την προσπάθεια αυτή τη φορά για εθνική ομοιογένεια και πλειοδοτεί, μόνος αυτός, σε φιλοσκοπιανισμό.

Δεν τον απασχολεί καν το γεγονός ότι κανένα αριστερό Κόμμα τoυ κρατιδίου της Βαρντάρσκα δεν έδειξε πρόθεση να επισκεφθεί την Ελλάδα και να διαχωρίσει τη θέση του από τους αδιάλλακτους και προκλητικούς υπερεθνικιστές των Σκοπίων.

Δεν καταλαβαίνει ότι, άθελα του, και μόνο για επίδειξη ενός παρωχημένου και παλαιοκομμουνιστικού "λάϊτ διεθνισμού" και "αντιεθνικιστικού προοδευτισμού", κόντρα στο παλλαϊκό ρεύμα της χώρας μας που ούτε σύνθετη ονομασία δεν θέλει, ο κ. Αλαβάνος εξυπηρετεί έτσι, εν τέλει, αντικειμενικά τα Σκοπιανά ενεργούμενα της υπερατλαντικής νέας Υψηλής Πύλης.

Του προτείνουμε να το ξανασκεφτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: