25/11/07

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

Τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρη επισκέφθηκε το Προεδρείο της ΓΕΝ.Ο.Π / Δ.Ε.Η. , όπου τον ενημέρωσαν για τις τρέχουσες εξελίξεις στην Δ.Ε.Η.
Στην συζήτηση παρευρίσκετο και ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ κ. Απόστολος Μπαμίχας.


Μετά την συνάντηση ο Πρόεδρος της ΓΕΝ.Ο.Π /Δ.Ε.Η κ. Ν. Φωτόπουλος μεταξύ των άλλων δήλωσε :
«Ενημερώσαμε τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρη, ότι συνειδητά οδηγούν την ΔΕΗ, την ναυαρχίδα της Ελληνικής οικονομίας σε οικονομική κατάρρευση, ότι τα τελευταία χρόνια εξαφανίστηκαν, πέταξαν κέρδη της τάξεως των 300.000.000 ευρώ και έχουν φέρει την επιχείρηση μισό βήμα πριν την οικονομική κατάρρευση και βεβαίως καλούν τον Ελληνικό λαό να πληρώσει τα σπασμένα. Εμείς ως ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ διαφωνούμε με αυτό, είμαστε ριζικά αντίθετοι με τα όσα απίστευτα συμβαίνουν εις βάρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ηλεκτρικού Ρεύματος και ζητήσαμε την συμπαράσταση του ΛΑΟΣ και του κ. Προέδρου.

Απαντώντας ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε:

«Είχαμε μια, σε βάθος συζήτηση με το Προεδρείο της ΓΕΝ.Ο.Π / Δ.Ε.Η. Πράγματι έχει στηθεί ένας χορός εκατομμυρίων ευρώ. Πιστεύω ότι τα θέματα αυτά πρέπει να φωτιστούν επαρκώς και αν δεν φωτιστούν όσο πρέπει και όπως πρέπει από την εκτελεστική εξουσία, τότε ίσως χρειαστεί η παρέμβαση του προβολέα της δικαιοσύνης.
Πιστεύω ότι το θέμα όπως τίθεται από το Προεδρείο, τίθεται στην σωστή βάση και πάμε για μία «Ολυμπιακίαση» της ΔΕΗ.
Οδηγούν την ΔΕΗ στον δρόμο που έχουν χαράξει για την Ολυμπιακή και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο, όχι μόνο για την Εθνική οικονομία, αλλά θα έλεγα, και για την Εθνική ασφάλεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: