9/11/07

EKEI ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ, ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ..."ΟΝΟΜΑ"!...

Οι χθεσινές δηλώσεις του αρχηγού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Αλαβάνου από τα Σκόπια, άφησαν δυσάρεστα έκπληκτο τον Ελληνικό λαό.
Σε μια φάση που η Ελληνική Κυβέρνηση δεν έχει καν προφέρει καθαρά τη λέξη «βέτο» και δέχεται κριτική για ηπιότερη του δέοντος στάση, ο κ.Αλαβάνος, επικαλούμενος δικαιωματικές, ιστορικά και στρατηγικά όχι ατεκμηρίωτες τοποθετήσεις Ελλήνων πολιτών (ιεραρχών ή / και λαϊκών), δίνει άφεση αμαρτιών και «ρίχνει νερό στο μύλο» των σκληρών σωβινιστών συνομιλητών του, επίσημων πολιτειακών παραγόντων των Σκοπίων (Προέδρου και Πρωθυπουργού...).

Οι παράγοντες αυτοί της Βαρντάρσκα προκαλούν συνεχώς με την αδιαλλαξία τους, περιφρόνησαν τον ΟΗΕ, και τελευταία με τις καθόλου « γεφυροποιητικές» δηλώσεις τους κουρελιάζουν και τη διαδικασία που ενεργοποίησε ο εκπρόσωπος του κ. Νίμιτς. Εν τούτοις ο κ. Αλαβάνος, πέρα από αυτονόητες γενικολογίες περί «τειχών» και «γεφυρών», την ...Ελλάδα βρήκε να κατηγορήσει για ακραίες εκδηλώσεις εθνικισμού!

Όμως, «η λογική του κατήφορου είναι ο πάτος…».

Ο ελληνικός λαός όλου του ιδεολογικοπολιτικού φάσματος, μη εξαιρούμενων πλέον και οπαδών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, (όπως έδειξε και η αρθρογραφία της «ΑΥΓΗΣ» 4/11...) δεν μπορεί να παρακολουθήσει τον κ. Αλαβάνο σε αυτό τον ολισθηρό δρόμο, και διερωτάται τι ευρύτεροι σχεδιασμοί υπάρχουν πίσω από αυτή την αιφνίδια στάση, που ομοιάζει με «διατεταγμένη υπηρεσία»...

Ας σκεφτεί όμως ο αρχηγός του ΣΥ.ΡΙΖ.Α: Ενίοτε και αρχηγοί Κομμάτων μπορεί να έχουν την τύχη βιβλίων του Δημοτικού και των υποστηρικτών τους ...Τα τύμπανα ηχούν πλέον και μέσα στο Κόμμα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: