8/11/07

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΜΕ ΠΡΕΣΒΗ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Αλβανίας Dr. Vili Minarolli στα γραφεία του κόμματος .
Μετά την συνάντηση ο πρέσβης της Αλβανίας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι στο πρόσωπό του βρήκε ένα ειλικρινή συνομιλητή .
Επίσης ανέφερε ότι : «Θέλουμε να βάλουμε κάτω όλες τις προκαταλήψεις , ειδικά στον οικονομικό τομέα , αλλά και σε άλλους τομείς , όπως στην κουλτούρα και στην υγεία».

Απαντώντας ο κ. Γ. Καρατζαφέρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα μία εποικοδομητική συζήτηση με τον Πρεσβευτή της Αλβανίας. Συζητήσαμε για το πώς θα μπορούσαν να βελτιωθούν οι σχέσεις των δυο χωρών. Εξήγησα ότι τα αισθήματα του Ελληνικού Λαού είναι ανάμεικτα. Υπάρχουν οι καλοί Αλβανοί , οι οποίοι δουλεύουν αποδοτικά με τις οικογένειές τους, συμμετέχουν στο κοινωνικό γίγνεσθαι, αλλά υπάρχει και μία άλλη θορυβώδης μειοψηφία η οποία δημιουργεί προβλήματα και χαλάει την εικόνα και των καλών Αλβανών.
Πιστεύω ότι μπορούν να βελτιωθούν οι σχέσεις μας με τη γείτονα χώρα. Εξήγησα κάποια θέματα τα οποία δημιουργούν κάποιους προβληματισμούς και κάποιες αγωνίες. Βρήκαμε μία κοινή πλεύση για το πώς θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε αυτές τις σχέσεις και συμφωνήσαμε να επαναλαμβάνουμε αυτές τις συναντήσεις για να μπορέσουμε να στερεώσουμε έναν καλύτερο διάλογο ανάμεσα στον ΛΑ.Ο.Σ και την πολιτεία της Αλβανίας .»

Δεν υπάρχουν σχόλια: